Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/16/168516/huskurslexikon.se/cake/libs/inflector.php on line 131 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/16/168516/huskurslexikon.se/cake/libs/configure.php on line 136 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/16/168516/huskurslexikon.se/cake/libs/configure.php on line 226 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/16/168516/huskurslexikon.se/cake/libs/configure.php on line 903 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/16/168516/huskurslexikon.se/cake/libs/configure.php on line 943 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/16/168516/huskurslexikon.se/cake/libs/cache.php on line 71 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/16/168516/huskurslexikon.se/cake/libs/cache.php on line 155 huskurslexikon.se - din sajt på nätet för huskurer

Vanliga frågor Visa alla svar Dölj alla svar


Om sajten

Vad är syftet med sajten?
Syftet med sajten är att samla huskurer som används på olika håll på ett ställe där det blir lättillgängligt för alla.
Vem ligger bakom sajten?
Bakom sajten finns en person som snubblade över en huskur som verkligen gjorde nytta. Han kände då att det är synd att diverse huskurer inte är samlade på ett ställe där de är presenterade på ett överskådligt sätt och därmed mer lättillgängliga i dagens moderna samhälle och han bestämde sig då för att utveckla den här sajten.

Det är alltså inget företag med ett egenintresse som ligger bakom informationen här.

Varifrån kommer informationen som finns på sajten?
Informationen som finns på sajten kommer från "medlemmar" som har valt att dela med sig av sina huskurer till andra.

Om din personliga information

Varför vill ni ha min emejl-adress när jag lägger in en huskur eller kommentar?
Vi vill i största möjliga mån försöka undvika att sajten fylls med sånt som inte hör sajten till.

Ett sätt att göra det är att låta användarna bekräfta sina inlägg via emejl.

Hur kommer ni att använda min mejl-adress?
Din mejl-adress kommer normalt sett inte att användas till någonting annat än att skicka ett mejl som innehåller instruktioner om hur du bekräftar ditt inlägg för att göra det synligt på sajten.

Om du använder sajten på ett olagligt sätt blir det aktuellt med en polisanmälan. Om utredningen då kräver er mejl-adress kommer vi att överlämna den till polis/åklagare.

Varför skall jag bli medlem?
Som registrerad användare på sajten får du en lista på dina egna huskurer och de huskurer som har har valt att kommentera för att följa vad som händer i dem. Du har också möjlighet att redigera dina huskurer allt eftersom det kommer in kommentarer. Den möjligheten saknas för icke-registrerade medlemmar.

En annan möjlighet är att skapa 'dina favoriter' för att snabbt komma åt dessa huskurer när så behövs.


Medicinska aspekter

Vad finns det för medicinska risker med huskurerna här?
En huskur är per definition ett mer eller mindre beprövat sätt att försöka lindra/bota en åkomma och det är upp till var och en att själv bedöma om de vill prova en huskur.

Informationen ersätter inte på något sätt professionell råd och behandling genomförd av medicinsk expertis.


Tekniska frågor

Jag har registrerat mig, men jag kan inte logga in?
När du har registrerat dig skickas det ett bekräftelsemejl till dig. Du måste följa instruktionerna i det mejlet för att kunna logga in.

Ett tecken på detta är om du får felmeddelandet To be defined när du försöker logga in.

Om du inte har fått ett bekräftelsemejl, kontakta support@huskurslexikon.se så skall de hjälpa dig så att du kommer att kunna logga in.

Hur kan jag kontakta er?
Använd vårt kontaktformulär som finns här på sajten.

Andra frågor

Vad kostar detta?
Det kommer inte att kosta dig någonting att använda sajten eller att göra inlägg på sajten.
Hur kan jag kontakta er?
Använd vårt kontaktformulär som finns här på sajten.